Voorstellen

Vereniging “Buurtbus De Hoef” staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het KVK nummer 40480449. 

De buurtbus zelf  is onderdeel van de OV-concessie (Keolis-Syntus) houder in onze regio en werkt met 2 kleine personenbussen met maximaal 8 zitplaatsen per bus. 

Het verschil tussen de buurtbus en het overige openbaar vervoer is dat onze chauffeurs vrijwilliger zijn en voor hun plezier de dienstregeling uitvoeren. Een ander verschil is dat ook buiten haltes om in- en uitgestapt kan worden, mits de verkeerssituatie dit toelaat en dat onze bus binnen de vastgestelde route blijft. Door uw hand duidelijk zichtbaar op te steken maakt u kenbaar dat u mee wilt rijden. Iedereen, van jong tot oud, kan opstappen. Vanaf station Uithoorn tot Breukelen of andersom is er 1 vast tarief. Meerdere zones zijn niet van toepassing. Als reiziger bent u onze gast, die op een ontspannen en veilige wijze uw bestemming wil bereiken. Of u nu gaat werken, op weg bent naar school, een dagje eropuit gaat of vrienden en familie gaat bezoeken. Buurtbus-526 zorgt voor een prettige reis, up-to-date info en een chauffeur die optreedt als vriendelijke gastheer of gastvrouw.  

Ons lijnnummer is 526 en rijdt volgens een vaste dienstregeling en een vaste route. 

Op zondagen en/of christelijke/nationale feestdagen rijden wij niet.

Een route die vooral slingert door het buitengebied, daar waar de grote bussen niet kunnen komen. Het is dus al de moeite waard om gewoon eens op te stappen en te genieten van de omgeving.  Onze chauffeurs wonen in de regio kennen dus de routes op hun duimpje. En dat niet alleen. Zij worden, voordat ze op de bus komen, getest op rijvaardigheid en gezondheid. Langs de route staan de bekende, duidelijk herkenbare,  bushaltes. 

Doordat de weg soms smal is niet altijd aan twee kanten.

Wij wensen u een plezierige busrit en een dito voorbereiding.

Heeft u toch nog een vraag, dan verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat.