vrijwilliger

worden?

Fijn dat we je welkom mogen heten op deze pagina.
Je zoekt waarschijnlijk een leuke, zelfstandige en
verantwoordelijke vrijwilligersbaan?
Word dan vrijwilliger bij onze buurtbusvereniging.​
Word dan buurtbuschauffeur.

Vrijwillige chauffeur op de buurtbus 526 (met de mooiste bus route) is zeker niet vrijblijvend. 
Je collega’s en passagiers moeten namelijk op je kunnen rekenen. 
Nadat je een rij- en gezondheids-test hebt ondergaan krijgt je het lidmaatschap en wordt je ingeroosterd. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden. Je bent welkom als je beschikt over een geldig rijbewijs B. 
Je bent minimaal één dagdeel van 5 uur beschikbaar per week. Op onze lijn rijden iedere werkdag twee bussen. Zaterdags slechts één bus. De 3 diensten (per bus) starten omstreeks 07.00 uur en eindigen om 19.00 uur.
Op de zaterdag liggen de tijden van twee diensten tussen 09.00- 17.00 uur. 

Foto’s Julian Lemmen

Per week hebben wij dus 32 diensten in te vullen. Iedere 8 weken kun je je inschrijven op het komende rooster. Vakanties hoeven dus nooit een probleem te zijn. 
Mocht je door ziekte een keertje niet kunnen dan is er altijd wel een collega die je kunt benaderen om te helpen. Anders helpt de rooster coördinator je wel. Je bent als chauffeur goed verzekerd, dat geldt ook voor de bus en de passagiers. Heb je twijfels of je binnen de huidige wetgeving vrijwilligers werk mag uitvoeren, kies dan hieronder de button voor informatie van de overheidWij zien je aanmelding graag tegemoet op info@buurtbus526.nl